• ثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در استان یزد

فاتحی نیا مدیرکل دامپزشکی استان:

شهروندی که به دلیل استفاده از گوشت حاصل کشتار غیرمجاز و پیش سرد نشده به این بیماری مبتلا شده بود، جان خود را از دست داد تا اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو باشد.

 

با توجه به اینکه عید سعید قربان در راه است، شهروندان حتما گوشت نذری را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و دمای صفر تا چهار درجه نگهداری کرده و سپس به صورت کاملا پخته مورد مصرف قرار دهند.

 

تب، ضعف، سردرد شدید، لرز، درد شدید در ناحیه پشت، کمر و پاها، گیجی، کوفتگی و بی اشتهایی، تهوع و استفراغ بدون ارتباط با غذا خوردن ، اسهال، درد شکم از علائم این بیماری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.