نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد، گفت: این اعتماد مردم است که به مسئولان اقتدار و اعتبار خدمت داده است.
غلامعلی دهشیری در نشست شورای قضایی استان یزد با حضور استاندار به مناسبت هفته قوه قضاییه، اظهار داشت: اگر قوای سه گانه در کشور دارای اقتدار و اعتبار هستند، این مهم با اعتماد مردم حاصل شده است.
وی سه عامل انقلابی بودن، مردمی بودن و ضد فساد بودن را مهمترین رویکرد هر مسئول در نظام اسلامی دانست و گفت: دشمنان به دنبال زمین زدن و از بین بردن این نظام و ارزشهای انقلابی آن هستند، لذا باید برای غلبه بر توطئه دشمنان در میدان عمل بود و به مردم خدمت کرد.
این مقام قضایی بر استفاده از ظرفیت های مردمی و نخبگانی تأکید کرد و ابراز داشت: مردمی بودن تنها در خدمت به مردم خلاصه نمی شود بلکه استفاده از ظرفیت های مردمی و نخبگانی نیز از جلوه های مهم مردمی سازی قوه قضاییه است که بر همین اساس، *جشنواره عدلیه و رسانه و جشنواره دادخند* در استان یزد طراحی و در حال اجراست.
وی جلب مشارکت رسانه های استان و اساتید هنر و اندیشه در موضوع پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی را از اهداف جشنواره عدلیه و رسانه ذکر کرد و گفت: برای تبیین آسیب های اجتماعی و ارائه محتوای آموزشی با شیوه ها و راهکار های مردم پسند، فراگیر و اثر گذار، جشنواره عدلیه و رسانه برگزار می گردد.
رئیس کل دادگستری استان یزد، به خدمت گرفتن ابزار هنر به ویژه ظرفیت شعر طنز را از اهداف جشنواره دادخند اعلام کرد و بیان داشت: در دادخند، ابزار شعر با زبان طنز به کمک دستگاه قضایی خواهد آمد تا بتوان، در دل مردم نفوذ کرد و مطالبی را برای هشدار و گوشزد در زمینه و موضوعات مختلف مد نظر، تولید و منتشر کرد.
وی با بیان اینکه برای به ثمر رسیدن انقلاب، هزینههای بسیاری پرداخت شده که از جمله آنها میتوان به تقدیم هزاران شهید اشاره کرد، ادامه داد: خوشبختانه در سنوات اخیر اعتماد مردم به قوه قضاییه بیشتر شده که این امر مایه مباهات برای قضات و کارکنانی است که صمیمانه در سنگر خدمت بودند.
وی تصریح کرد: یکی از الزامات سند تحول قوه قضاییه، تأکید بر مردمی بودن و تلاش در زمینه افزایش سرمایه اجتماعی است که با برنامه های اجتماعی و مردم محور قابل تحصیل است.
رئیس کل دادگستری استان یزد، اهتمام به جوانگرایی را از مهمترین رویکردهای دادگستری استان در کادرسازی وجانشین پروری ذکر کرد و بیان داشت: در اجرای منویات مقام معظم رهبری، بهره گیری از قضات جوان، با انگیزه و پر انرژی در پست های مدیریتی در دستور کار بوده که با التزام به شایسته خواهی، شایسته یابی، شایسته سالاری، شایسته گزینی و شایسته پروری انجام شده است.