اولین دوره مسابقات استانی در رشته آشپزی غذاهای سنتی و ایرانی در حاشیه جشنواره قورمه مهریز برگزار شد.
دیر کل آموزش فنی و حرفهای استان گفت:چهل نفر شرکت کننده با دویست نوع غذا در این مسابقات شرکت داشتند.حق جو افزود:غذاها از نظر آشپزی و طعم وتزئین مورد داوری قرار گرفت.وی ادامه داد:شناسایی استعدادهای افراد برتر و قرار گرفتن در چتر مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفهای یکی از اهداف برگزاری این مسابقات بود.در ادامه ناصری امید مدیر کل منابع انسانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اظهار داشت:از معضلات امروز ما غذاهایی است که بیشتر به صورت صنعتی و فست فود ترویج میشود و با اجرای این برنامهها غذاهای سنتی فراموش شده که ارزش غذایی بالایی دارند به نسل امروز و جوانان انتقال داده شود.