مدیرکل مالیاتی استان یزد با بیان این‌که تا پایان خرداد ماه اشخاص حقیقی مکلفند اظهارنامه خود را به صورت الکترونیکی ارائه کنند گفت:‌ تاکنون بیش از 9 هزار اظهارنامه مالیاتی ثبت شده است.

به گزارش پايگاه خبري گیلاس نیوز رضا نجف‌زاده پیش از ظهر امروز در اولین نشست خبری خود به عنوان مدیرکل مالیاتی استان، با اشاره به این‌که تکریم مودیان یکی از اولویت‌های اصلی سازمان مالیایتی است اظهار کرد:  یکی از جلوه‌های این تکریم پاسخ به مودیان و آموزش‌های لازم در حوزه انجام تکالیف قانونی است.

وی افزود: در این زمینه اطلاع‌رسانی در حوزه نحوه و محل مصرف درآمدهای مالیاتی و نقش آن در توسعه کشور در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل مالیاتی استان یزد با بیان این‌که تا پایان خرداد ماه اشخاص حقیقی مکلفند اظهارنامه خود را به صورت الکترونیکی ارائه کنند تصریح کرد:‌ تاکنون بیش از 9 هزار اظهارنامه مالیاتی ثبت شده  که حتی یک مورد آن اظهارنامه دستی نبوده است.

نجف‌زاده با بیان این‌که  امسال با توجه به داده‌هایی که در اختیار هست، سازمان امور مالیاتی اقدام به تعیین مالیات مودی به صورت قطعی کرده خاطرنشان کرد: مودی پس از مراجعه به سایت و بررسی آمار ثبت شده در صورتی که مورد تاییدش بوده اقدام به ثبت آن می‌کند.

وی گفت: مبارزه با فرار مالیاتی و عدالت در حوزه مالیات ستانی از جمله مواردی است که در حوزه دریافت مالیات مورد توجه است و به این وسیله افرادی که درآمد کمتری دارند مالیات کمتری هم پرداخت خواهند کرد.

مدیرکل مالیاتی استان یزد در ارتباط با تبصره ماده ۱۰۰ گفت: بر‌اساس اختیاراتی که سازمان امور مالیاتی طبق تبصره ماده ۱۰۰ واگذار شده، می‌تواند قسمتی از درآمد افراد را طبق مالیات مقطوع تعیین کند و با ابزارهایی که وجود دارد، در سامانه مالیاتی کشور بارگذاری کند.

نجف‌زاده اظهار کرد: کلیه صاحبان مشاغلی که مجموع فروش کالا و خدمات آنها در سال ۱۴۰۱ حداکثر ۱۰۰ برابر معافیت مالیاتی باشد، مشمول فرم تبصره ۱۰۰ می‌شوند.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۷۶ هزار نفر در استان یزد اظهار نامه مالیاتی دادند و امسال پیش‌بینی می‌شود که حداقل ۸۰ هزار نفر اظهارنامه خود را در سامانه ثبت کنند تاکید کرد: سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات ابرازی بوده که پس از آن بررسی خواهد شد و معمولا مالیات ابرازی به صورت ۱۰۰ درصد وصول می‌شود.

نجف‌زاده از توزیع دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان عوارض در میان شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان خبر داد و گفت: کل سهم مالیات در بودجه در چند دهه گذشته ۶ درصد بوده و الان این رقم به بالای ۵۰ درصد رسیده و توانستیم خودمان را در کشور از فروش منابع به درآمدهای پایداری از جمله مالیات برسانیم.

وی ادامه داد: مالیات یکی از ابزارهای سیاست پولی و مالی است که دولت می‌تواند با این سیاست به اقتصاد سمت و سو دهد و سازمان امور مالیاتی کشور به سمتی حرکت می‌کند که فعالیت‌های تولیدی و مولد جذابیت پیدا کند.

نجف‌زاده افزود: در کشورهایی که به صورت کامل متکی به درآمدهای مالیاتی هستند، سهم بسیار زیادی از مالیاتشان به مالیات بر عایدی سرمایه و فعالیت‌های غیرمولد است؛ با این وجود سیستم اقتصادی ما در گذشته به حدی شفافیت نداشته که بتوانیم در حوزه مالیاتی عملکرد کاملی داشته باشیم و الان سعی دارمی که این موضوع را انجام دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.