بنا به گزارش پایگاه خبری گیلاس نیوز این مراسم صبح یکشنیه29آبان1401 در سالن غدیر و با حضور مسوولین استانی، نماینده مردم شهر یزد،امام جمعه بخش مرکزی و معاون استانی صدا و سیما برگزار کردید.
در این مراسم که با یک کلیپ از دستاوردهای صدا و سیمای مرکز یزد، آغاز شد و همچنین دو کلیپ هم از قدر دانی و تمجید بزرگان یزد از دکتر پهاوانیان( مدیر کل اسبق یزد ) برای حاضرین پخش گردید.
در ادامه مراسم «محمدصالح جوکار» نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی نیز با ذکر خصلتهای مدیر کل سابق صدا و سیمای مرکز یزد و ابراز رضایت از عملکرد مدیریتی وی، از مدیر کل جدید صدا و سیمای استان نیز به عنوان مدیری خدوم و جوان یاد کرد که نویدبخش اینده خوب و درخشانی برای این مرکز خواهد بود.
وی با اشاره به تمدن کهن و معماری و سبک زندگی خاص مردمان این دیار، بر لزوم همراهی بیشتر سازمان صدا و سیما با مسئولان استانی تاکید کرد.
جوکار از صدا و سیما در کشورمان به عنوان یک دانشگاه یاد کرد و گفت: از صدا و سیما تمام ویژگیهای دانشگاه مورد انتظار است.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر در کشورمان، اظهار کرد: دشمن به خوبی از فضای رسانه در حال استفاده است و تمام اغتشاشات اخیر در سایه تصویرسازی دشمن از این جریانات است و متاسفانه رسانههای ما در این زمینه عملکرد مناسبی ندارند.
این نماینده مجلس با اشاره به جنایات آمریکاییها و اروپاییها در سایه عربستان در کشورهایی مانند یمن، بیان کرد: متاسفانه این جنایات با قدرت رسانهای غرب در دنیا دیده نمیشود و حقوق بشر تنها ابزاری برای استعمار کشورها تبدیل شده است.
جوکار با بیان این که انتظار داریم که صدا و سیما جامعه نگر باشد، گفت: شفاف سازی کار صدا و سیماست و نباید اجازه داد رسانههای دشمن از ابهامات موجود سوء استفاده کند.
آیت الله «سید کاظم مدرسی» امام جمعه بخش مرکزی یزد نیز در این مراسم ابراز کرد: یکی از زیرساختهای هر تمدنی، زیرساختهای ارتباطی است که در مسیر این تمدن قرار بگیرد ولی این زیرساخت نیاز به ابزار و نیروی انسانی دارد و در اسلام نیز قران و اهل بیت(ع) در کنار یکدیگر برای ایجاد تمدن اسلامی مورد اهتمام بوده است.
وی افزود: اگر رسانه، یک رسانه ارزشی باشد معبود انسانها خواهد بود ولی اگر از ناحیه غیرخدا باشد، مردم غیرخدا را عبادات خواهند کرد.
مدرسی با تاکید بر نحوه استفاده از رسانه در جهخت تمدن سازی، اظهار کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون هیچ کشوری به اندازه کشور ما دچار این حجم از فراز و فرودها نبوده ولی خوشبختانه تمام انها را با عنایت الهی سپری کرده ایم.
وی به نقش رسانه ها برای مدیریت جامعه اشاره و عنوان کرد: اگر رسانه در کنار مدیریت نباشد قطعا در مدیریت جامعه دچار مشکل خواهیم بود لذا در اهمیت فعالیت و نقش صدا و سیما شکی وجود ندارد.
وی با اشاره به هچمه های فراوان دشمن نسبت به رسانه در طول انقلاب اسلامی، گفت: باید این مقوله به عنوان یک استراتژی مورد اهتمام قرار گیرد و قلههای فرهنگی و ارزشهای انقلابی در برابر حربه دشمنان با نقش آفرینی رسانهها حفظ شود.
امام جمعه بخش مرکزی بر نقش رسانه در اعتمادسازی در بین آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: مردم ولی فقیه خود را دوست دارند و چون چشم امید به این نظام دارند، از همراهی با دشمن در جریانات و هنجارشکنیهای این روزها خودداری میکنند و رسانهها باید از این قلههای ارزشی حفاظت کنند.
وی پهلوانیان مدیر کل سابق صدا و سیمای یزد را از مدیران ارزشی، توانمند، حق شناس و در تراز مدیریت اسلامی خواند و برای کریمی مدیر کل جدید صدا و سیمای استان نیز آرزوی توفیق کر
معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما با بیان این که امروز جمهوری اسلامی به یک قدرت تمام عیار فرهنگی که نظام لیبرال دموکراسی را به چالش میکشد، تبدیل شده است، هدف دشمن از ایجاد ناآرامیهای اخیر در کشورمان را بیثباتی و مشغولسازی مسئولان از برنامهریزی برای آینده دانست.
«حسن عابدینی» قبل از ظهر امروز یکشنبه ۲۹ آبانماه در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل صدا و سیمای مرکز یزد که در سالن غدیر این شهر برگزار شد، با اشاره به گذر از دوران جنگ سخت و جایگزینی قدرت نرم به جای جنگ سخت، اظهار کرد: البته چند سالیست که موضوع نبرد هوشمند که تلفیقی از قدرت سخت و نرم است، مورد اهتمام اندیشکدههای غرب قرار گرفته است.
وی با اشاره به اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر در کشورمان، افزود: چیزی که امروز در کشورمان وجود دارد و قبل از آن در برخی دیگر کشورها عملیاتی شده، جنگ هنرمندانه یعنی تسخیر اذهان و افکار عمومی به مدد نمایش هنرمندانه است.
وی در این باره به سفر اخیر خود به سنندج اشاره کرد و گفت: چیزی که امروز در صفحه تلویزیونها و تلفنهای همراه از منطقه شاهد هستیم متاسفانه با واقعیتها بسیار متفاوت است.
عابدینی هدف دشمن از این اقدامات را نه براندازی نظام بلکه بیثباتی در کشور خواند و گفت: خوشبختانه امروز جمهوری اسلامی به یک مصونیت بازدارندگی رسیده است و از مرحله این که دشمن بتواند آن را براندازد، گذشته و حتی دشمن به مرحله تضعیف کشور نیز نخواهد رسید لذا هدف دشمن بیشتر مشغولسازی مسئولان کشورمان است تا نتوانیم برای آینده برنامهریزی مناسبی داشته باشیم.
وی به وقوع چنین آشوبهای خلاقانه پیشتر در کشورهایی مانند لبنان، یمن، عراق، سوریه و ونزوئلا اشار کرد و گفت: سرانجام این عملیات روانی چون کف روی آب، منتج به تاثیر تعیینکنندهای بر علیه کشورمان نخواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران اکنون به مدد تفکر بسیج، دیگر محدود به داخل کشور نیست بلکه اندیشهای است که به فراسوی مرزهای ایران اسلامی رفته و از دامنههای هیمالیا تا کرانههای مدیترانه کشیده شده و حتی فراتر از اینها رفته است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این که دشمن تلاش دارد جلوی پیشرفت کشور را بگیرد، اظهار کرد: جمهوری اسلامی در برخی از حوزهها حتی از لبه مرزهای دانش نیز عبور کرده است.
عابدینی به مقاله منتشر شده توسط یکی از اندیشکدههای جهانی با عنوان منطقه خاکستری، اظهار کرد: آنها معتقدند که تنها چهار کشور می توانند از این پیچ تاریخی گذر کنند و با عبور از این منطقه خاکستری، دنیای جدیدی را شکل دهند و این چهار کشور شامل آمریکا، چین، سوریه و جمهوری اسلامی ایران است.
وی در مورد این که چرا باید برای جمهوری اسلامی ۸۰ میلیون نفری بیش از ۲۹۰ شبکه فارسی زبان معاند راهاندازی شود؟ گفت: ادعای کشورهای معاند با جمهوری اسلامی از این اقدامات، ایجاد جریان آزاد اطلاعرسانی است ولی همینها برای کشوری مانند چین با جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر چنین اقدامی را انجام نمی دهند.
عابدینی گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت تمام عیار فرهنگی رسیده و قدرتی است که می تواند نظام لیبرال دموکراسی را به چالش بکشد و این که تفکر بسیجی را در هشت میلیون مترمربع از سرزمینهای منطقه شکل داده به معنای اوج گیری اندیشه حضرت امام(ره) و در نوردیدن مرزهای ملی است.
وی اضافه کرد: دیگر زمان تعیین مرز کشورهای خاورمیانه، جریاناتی مانند سکسکه چرچیل و تجزیه کشورهای منطقه و تفکر گسست ملتها با جنگهای قومیتی و مذهبی توسط کشورهای استعمارگر گذشته است و دیگر جمهوری اسلامی چنین اجازهای را به کشورهای غرب نخواهد داد.
معاون استانهای صدا و سیما در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این که امام راحل(ره) به صدا و سیما، لقب دانشگاه عمومی دادند، گفت: مقام معظم رهبری سه مسئولیت دیگر شامل آسایشگاهی برای آسایش هنر و زیباییها، آوردگاهی برای تفکرهای انحرافی و نظام سلطه و قرارگاهی برای پراکندن امید و تلاش در کشور نیز به رسانه ملی دادند و امیدواریم به جهت شرعی و قانونی در این مسیر با موفقیت حرکت کنیم.